ΦΥΛΑΞΗ ΣΚΑΦΩΝ

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΚΑΦΩΝ

Η Yachtech διαθέτει κλειστό, στεγασμένο χώρο 1000 τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο του Πειραιά για φύλαξη σκαφών.

Ο χώρος αυτός έχει σχεδιαστεί ειδικά για να φιλοξενεί σκάφη, για τη χειμερινή συντήρηση, παρέχοντάς τους ολοκληρωμένη προστασία από τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα.

Εξοπλισμένος με μέτρα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων προηγμένων καμερών και συστημάτων συναγερμού, αυτός ο χώρος εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια για τα πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία που μας εμπιστεύεστε.

Βασικά χαρακτηριστικά της εγκατάστασης είναι:

1.Μέγεθος: Ο εκτεταμένος στεγασμένος χώρος των 1000 τετραγωνικών μέτρων μπορεί να φιλοξενήσει μια σειρά από σκάφη, διασφαλίζοντας ότι είναι προστατευμένα από αντίξοες καιρικές συνθήκες καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα.
2. Ασφάλεια: Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με κάμερες παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας και συστήματα συναγερμού. Αυτή η ολοκληρωμένη υποδομή ασφαλείας εγγυάται την προστασία των σκαφών από πιθανές απειλές.
3. Τοποθεσία: Βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά, οι εγκαταστάσεις μας επωφελούνται από την εύκολη πρόσβαση και την εγγύτητα στις θαλάσσιες μαρίνες, καθιστώντας την μια βολική επιλογή για πλοιοκτήτες και χειριστές.
4.Επαγγελματική Συντήρηση: Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας παρέχει κορυφαία συντήρηση και φροντίδα για τα σκάφη που μας εμπιστεύεστε. Από τις τακτικές επιθεωρήσεις έως τις εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείμασης, διασφαλίζουμε ότι κάθε σκάφος είναι καλά προετοιμασμένο για τη χειμερινή περίοδο.

Εάν ενδιαφέρεστε να επωφεληθείτε από αυτόν τον premium χώρο χειμερινής χρήσης ή εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να συζητήσουμε πώς η εγκατάστασή μας μπορεί να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας και να σας προσφέρει μια προσαρμοσμένη λύση που διασφαλίζει τη μακροζωία και τη βέλτιστη κατάσταση των σκαφών σας.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
  • Μεγάλος Χώρος
  • Εγγυημένη Ασφάλεια
  • Τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση
  • Επαγγελματική Συντήρηση