ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ/ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με έδρα τον Πειραιά, οι εγκαταστάσεις της Yachtech είναι εύκολα προσβάσιμες από σχεδόν όλες τις μεγάλες μαρίνες της Αθήνας. Το άρτια εξοπλισμένο εργαστήριό της προσφέρει στα σκάφη κορυφαίες υπηρεσίες συντήρησης και τα γραφεία της στεγάζουν το επιστημονικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό της.Τα μεγάλα αποθέματα ανταλλακτικών που υπάρχουν στις αποθήκες της επιταχύνουν τους ρυθμούς επισκευής, εξασφαλίζοντας την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων με μεγάλη ακρίβεια.

Έτοιμη να αναλάβει οποιαδήποτε μεγάλη ή μικρή επισκευή σε όλη την Ελλάδα, η Yachtech είναι σε θέση να παρέχει επί τόπου επισκευές, 24 ώρες, 7 μέρες τη βδομάδα, χάρη στο στόλο άμεσης τεχνικής επέμβασης που διαθέτει. Οι πέντε κινητές μονάδες της και οι έμπειροι και άρτια καταρτισμένοι μηχανικοί της μπορούν να έρθουν κοντά σας κυριολεκτικά παντού.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ EIΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, εξοπλισμένη με όλη την προηγμένη τεχνολογία που σχετίζεται με τη ναυπηγική βιομηχανία, αναλαμβάνει τη συντήρηση και τις επισκευές στο χώρο σας.

ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ YACHTECH ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ

Έχοντας μια μακρά πορεία σχεδόν 20 χρόνων στη συντήρηση σκαφών, η ομάδα της YACHTECH διαθέτει μια βαθιά γνώση του αντικειμένου καθώς και τα χαρακτηριστικά των κορυφαίων μηχανικών σκαφών: υψηλές ικανότητες, σημασία στη λεπτομέρεια, αποτελεσματικότητα στην επίλυση προβλημάτων, ταχύτητα και αποφασιστικότητα στη λήψη αποφάσεων και υψηλό σκορ στην επικοινωνία.

ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Ο σωστός προγραμματισμός, ο επαγγελματισμός και η σε βάθος κατανόηση των βασικών αρχών λειτουργίας των σκαφών έχουν σαν αποτέλεσμα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

Η ομάδα της Yachtech είναι εξοπλισμένη με την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα των σκαφών. Όλος ο εξοπλισμός που χρησιμοποιεί φέρει την υπογραφή των πιο διάσημων οίκων παγκοσμίως.